Auxilium

Auxilium staat in het Latijnse voor helpen.

Dit uniek concept is ontstaan uit een verlangen om anderen te helpen.

Herbronnen, je goed voelen in je vel en inspiratie vergaren zodat je dat weer kan doorgeven, is waar AuxiliumWellness voor staat.

Massages zijn mijn grote Passie, het gevoel voor  anderen een moment van ontspanning te creëren geeft energie. Klanten van kwaaltjes en pijnen af te helpen is het mooiste wat er bestaat. Verschillende massage technieken kunnen al deze wensen bekomen.

Een lichamelijke klacht heeft vaak ook een psychologische achtergrond en dat is nu net zo belangrijk om u daarin bij te staan met mijn kennis. Mijn opleiding Psychologie, altijd inspirerend, is een onmisbare schakel in het totale concept. Op die manier kan u vaak beter een bepaalde klacht begrijpen en er ook oplossingen voor vinden.

Al van jongs af was het voor mij erg belangrijk om een ontspannen liefdevolle sfeer te scheppen wat u hier bij Auxilium kan inademen.

Het verlangen naar sereniteit en mijn passie voor massage werd door mijn reizen naar Thailand een aanvoelende roeping. Zo ging ik de technieken me zowel in Het Oosten als hier eigen maken, bijleren is dan ook steeds de uitdaging.

Het werd mijn idee om al mijn ervaringen samen te brengen.
Dus gooide ik al mijn passies, talenten en kennis in een molen en... Auxilium werd geboren!

 

 

Pak je geluk!