Auxillium

Auxilium staat in het Latijnse voor helpen.

Auxillium is een uniek concept, ontstaan uit een verlangen om anderen te helpen. Opnieuw intens voelen en genieten dat is waar Auxillium voor staat. Opnieuw herbronnen, je goed voelen in je vel en inspiratie vergaren zodat je dat weer kan doorgeven aan anderen, daar gaan wij voor. 

Massages zijn mijn grote Passie, het gevoel voor  anderen een moment van ontspanning te creëren geeft energie. In overgave gaan en anderen van kwaaltjes en pijnen af te helpen is het mooiste wat er bestaat. Verschillende massage technieken kunnen al deze wensen bekomen vooral als je werkt met gevoel.

Een lichamelijke klacht heeft vaak ook een psychologische achtergrond en dat is nu net zo belangrijk om u daarin bij te staan met mijn kennis. Mijn opleiding Psychologie, altijd inspirerend, is een onmisbare schakel in het totale concept. Op die manier kan u vaak beter een bepaalde klacht begrijpen en er ook oplossingen voor vinden.

Al van jongs af was het voor mij erg belangrijk om een ontspannen liefdevolle sfeer te scheppen wat u hier bij Auxilium kan inademen.

Het verlangen naar sereniteit en mijn passie voor massage werd door mijn reizen naar Thailand een aanvoelende roeping. Zo ging ik de technieken me zowel in Het Oosten als hier eigen maken, bijleren is dan ook steeds de uitdaging.

Het werd mijn idee om al mijn ervaringen samen te brengen.
Dus gooide ik al mijn passies, talenten en kennis in een molen en... Auxilium werd geboren!

 

 

Graag staan wij u dan ook bij, je jouw geluk te laten pakken.

Dit kan door een deugd doende massage, een dagje herbronnen in de Welness of lijkt het u wat een bepaalde doelstelling voor ogen te houden en zo het grotere geheel aan te pakken, verbeteren van je gevoel van zelfwaarde,
Meer opwinding in je relaties, een fijn gevoel van rust en kalmte in jouw huis en omgeving dan helpen wij u graag op weg .
Omdat iedereen dit verdient.