Dit unieke natuurconcept is ontstaan uit een verlangen om anderen te helpen de rust in zichzelf te ontdekken. Herbronnen, je goed voelen in je vel en inspiratie vergaren zodat je dat gevoel weer kan doorgeven, is waar AuxiliumWellness voor staat.

Massages zijn mijn grote passie, het gevoel voor anderen een moment van ontspanning te creëren geeft energie. Je massé tot volledige relaxatie brengen en van pijnen verlichten is het mooiste wat er bestaat. Verschillende massage technieken kunnen al deze wensen bekomen. Als massagetherapeut en ademcoach weet ik hoe belangrijk het is om alle massages te verzorgen vanuit innerlijke rust,  zodat je massé op deze frequentie kan aansluiten en zo de ontspanning kan ervaren als ware "de af knop" waarnaar ze naar op zoek zijn.


Al van jongs af was het voor mij erg belangrijk om een ontspannen liefdevolle sfeer te scheppen wat u hier kan inademen. Met 27 jaar ervaring in de interieur wereld is Auxilium een verborgen pareltje waar cosy relaxmeubelen, luieren in de hangmat, sfeervolle lantaarns en vuurschalen de relaxmodus versterken. Het verlangen naar sereniteit samen met mijn passies voor interieur, massages en spirituele ontwikkeling werd door mijn reizen naar Thailand een aanvoelende roeping.

Zo ging ik me naast een carrière als interieurstyliste ook verschillende massage technieken eigen maken, bijleren is dan ook steeds de uitdaging.

Het werd mijn idee om al mijn ervaringen samen te brengen. Dus gooide ik al mijn passies, talenten en kennis in een molen en... Auxilium werd geboren. Ik wil iedereen inspireren om een ​​moment van pauze te kiezen, de tijd te nemen om van het leven te genieten, een tijd om je lichaam en geest te doen ontspannen. Mijn dankbaarheid aan mijn klanten is dan ook groot hieraan met Auxilium te mogen 'helpen'.


Leslie Thijsbaert

Auxilium Wellness