Eén blik op de omgeving van Auxilium Wellness en je weet dat je de woelige voorbije werkdagen helemaal achter je kan laten.

Al bij het betreden van jullie persoonlijke Oase springt de hottub jacuzzi onmiddellijk in het oog. Even acclimatiseren met een saunabezoekje en zoals het hoort is er aandacht voor vers fruit en gezonde maaltijden. Om daarna lekker languit te staren naar het gezellige vuur en samen volledig tot rust te komen.

Een extra massage erbij? Dat kan, met de reinigende scrubmassage voelt je lichaam weer soepel en zacht aan.

 

 

Onze klantjes zijn op zoek naar afkoeling.

En ook dat vinden ze hier onder de boomkruinen.

Bij onze zomerarrangementen kunnen jullie steeds gebruik maken van het verfrissende zwembad.

info: +32487997822 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

Lente - Overgave - Flow

 

Lente voelt aan als een nieuw begin. Ze nodigt ons uit tot overgave en dit heeft alles te maken met ons richten op de flow van het leven. Ons over te geven, de teugels los te laten zodat nieuwe inspiratie en creativiteit kan ontstaan. Voor deze overgave is een wellness en massagemoment op regelmatige basis zo doeltreffend dat dit een blijvend effect zal tonen op ons lichaam en zelfvertrouwen.

Niet iedereen is er even goed in om tijd voor zichzelf en/of partner te maken alhoewel we allemaal weten hoe belangrijk dat is.

The Surprise Get@way is een verwenarrangement van onschatbare waarde voor jouw relatie.

Ontdek de puurheid en de levendigheid van de lente bij Auxilium Wellness en informeer u over de verschillende speciale aanbiedingen.

More info

Het nieuwste mini-retreat arrangment bij Auxilium brengt je met je gevoel naar alle hoeken van de wereld.
Met je ogen gesloten kan je in een flits weer "daar" zijn.
In herinnering naar die mooie vakantieplek of bij je famillie en vrienden in dat "verre" land.
Het zijn deze herinneringen die je hart verwarmen. Hier brengen we al die geuren, kleuren en smaken met daarbij het genieten van al deze culturen met respect samen in ons ontdekkingsarrangement.
ONE WORLD
Tijdens de maand juni een cadeautje van één scrubmassage per arrangement. 

 

 

 

Auxilium Wellness op zijn best.

Sauna, jacuzzi, kaarsjes, vers fruit, schone lakens, handdoeken, slippers all checked.

Regen of geen regen onze klantjes laten zich hierdoor niet tegenhouden. En gelijk hebben ze! Want hier in het bos kan je heerlijke geuren opsnuiven. Vooral na een regenbui wanneer de bosbodem van afgevallen naalden, denappels en mossen vermengd wordt met de lucht ruik je deze specifieke geur ten volle. Samen ontspannen in  de jacuzzi met een sapje of champagne al kijkend naar het knisperende vuur. De dag die overgaat naar de nacht...dat is anders genieten tot in de late uurtjes.

More info